A silly little man

Mange lurer på hva som egentlig skjedde med meg og min eks-samboer..det lurer jeg i grunnen på selv også…. Det jeg veit er følgende:

Han ble lagt inn til behandling på Østfoldklinikken 19. juni, og jeg kjørte skytteltrafikk med røyk, klær, brus, godis og annet som han ønsket seg.. Støttet opp og hjalp til med det jeg kunne. Den 16. juli stod han plutselig oppført som singel på Facebook og hadde slettet meg som venn..??? Ehh ja vel… Prøvde å få tak i han pr telefon for å få en forklaring.. hadde tross alt bodd sammen i 18 mnd..men oppnådde ikke kontakt. Jeg har pr idag fortsatt ikke fått et svar, bare en haug med trusler via mail og PM inne på Facebook.. Han er jo nå oppført i et forhold, så grunnen til bruddet står jo ganske klart, ikke stort å lure på lenger rundt det, men tenk å behandle sin støttespiller på en slik måte da.. Tenk at jeg skal oppleve å bli dumpa på Facebook i en alder av 34 år (han straks 40) hahaha.. Nå kan jeg le av det hele og fortelle en god historie til de som vil høre på 🙂 Men må si jeg er ganske sjokkert over at en som er tett opptil 40 år kan oppføre seg på en såå lite ansvarlig måte.. DET fatter jeg ikke… men men..det vitner jo ganske greit om hans karakter og at det til syvende og sist mest sannsynlig var det beste som kunne skjedd meg.  Jeg håper INGEN selger han en Bordeaux eller en annen rase for den saks skyld, da han ikke engang klarte å ta seg av den han hadde. Den har han omplassert. Når dette er publisert får jeg vel en flokk bredskuldrede hormonbøller iført lærvester og med tatoveringer i nakken på døra, for man må ikke tro den slags folk og fe har ryggrad nok til å stå opp for seg selv alene….. Det kan man vel ikke forvente, mener jeg, etter at man ikke engang har ryggrad nok til å avvikle et forhold på en anstendig måte… Nei jeg var nok bare et sted for midlertidig ly og livsopphold, som så mange før meg, og helt sikkert mange etter meg vil fungere som…. Lykke til videre!

PS! Må si jeg lurer fælt på hva slags historie han serverer sine kjente og kjære angående bruddet, det er sikkert en god historie 😉

Image

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: